onsdag, november 27, 2013

årets tröttma.

Den här hösten har ju inte varit den bästa i världshistorien så att säga. Förkyld typ hela tiden och ensam hemma under veckorna då sambon måste jobba borta. Jag blir för otålig och tränar lite i alla fall och något jäkla symptom kommer tillbaka. Nu har jag ont i näsan. ONT I NÄSAN! Vad falls?! Det är ju inte ens ett riktigt symptom! Som vanligt tänker jag ignorera det lite  lätt och bege mig till gymmet ikväll för att inte bli helt tokig i hjärnan. man blir så himla trött av att inte få röra på sig.

Anyways. Jag har faktiskt börjat käka D-vitaminer nu för att inte falla in i den kommande tröttman som brukar göra sig påmind den här tiden på året. Vi här uppe i norr är ju rekommenderade att äta fisk tre gånger i veckan för att kompensera bristen av ljus. HA på den! Jag får vara glad om vi lyckas laga fisk en gång varannan vecka, därför är d-vitamin rätt bra!

onsdag, november 06, 2013

Pepp och väder som får en att gärna ändra planerna.

Jag har börjat träna igen och det är det göttaste av göttaste! Sjukt skönt med ömma muskler och flås - sjukt oskönt att jag fortfarande har lite ont i halsen på morgonen. Man tycker som att det kan gå över snart?

Snön har kommit till Norrbotten så min springpepp dog ju ungefär lika snabbt som den kom. Löpband känns inte riktigt som ett alternativ om jag ska vara ärlig. Nej, nu är det bara att ladda för längdsäsongen!

lördag, november 02, 2013

Sovande man och katt

Alltså jag har som hittat ett omedvetet tema bland mina instagrambilder; M med en eller två katter på sig. Egentligen kanske det inte är så konstigt, dom är ju mina bästa. Och så himla söta när dom sover! Alltså, det blev lite creepy nästan, stalkerfeeling....



fredag, november 01, 2013

Dagens naglar

Har ju hunnit med lite nya naglar sedan sist, glittrigt har det varit!