♡ Vem är Maua?

Maua är mitt bloggalterego som funnits sen maj 2007, dock på en annan adress. Maua är samma person som jag, Maya, men eftersom att det var inne att spexa till sitt vanliga namn på internet så gjorde jag också det. Maua började egentligen som en felskrivning av mig själv. jag gillade den och den fick stanna.

Jag har alltid gillat färg och form. gäller det inte en tavla eller textiltryck så är det mitt hår eller smink. Eller någon annans smink. Jag är nämligen skapligt duktig på att sminka andra, vilket jag gör lite då och då.

Min blogg har ingen etikett. Eller jo, det har den ju, den handlar ju om mig! Detta betyder att det blir en del träning, inredning och bara allmänt om vad jag tänker på eller pysslar med. Sånt där du gillar att läsa om, du vet. Lite feel good med knorr.

Jag hade turen att träffa min stora kärlek M under 2009. Nu bor vi ihop i en stor trea med matsal och uteplats med våra två katter Marvel och Ninja som trivs mycket bra. En dag blir det väl ett hus eftersom jag har ett odlingsintresse som tar upp en del av somrarna. Inte så mycket kunskap kanske men ett stort intresse och med det går väl det mesta att driva upp ur jorden... Eller?


Hoppas ni trivs bra här, om ni gör det så är det ju bara att lägga mig i favvolistan där jag hör hemma. Puss och kram!

Följ min blogg med Bloglovin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar