söndag, januari 08, 2012

Cape East, Finland, 30års fest och allt annat.

Vi har haft det så galet bra i helgen, jag och M. Spa, god mat, shopping, festligheter och allmänt mys. Det började ju som sagt på Cape East...

Fredagen: Vi anlände kring 15-snåret till ett kallt och snöigt Happis. Vi checkade in, fick morgonrockar, spa-produkter och handdukar och ett superfint rum. Efter det tog vi en snabb runda i spa-delen innan middagen bara för att checka läget. Där fanns bubbelpool, utepool, isvak(4 gradigt vatten), liggpooler, takterasspool, bastutunna, världens största bastu, ångbastu, dunderdusch(100 liter 4 gradit vatten forsar över dig), upplevelseduschar(olika temperaturer, dofter, ljud, ljus. Man valde ett program, till exempel tropical rain som innehöll varma regndroppar och lite dimmfukt, mandarindoft, fågelkvitter och varmt ljus), fotbad, relax med mera. Totally amazing. Vi åt middag ganska tidigt i den ekologiska restaurangen, det blev rencarpaccio, hjortfilé och hallonpannacotta med chokladmousse. Sen blev det mer spa och sen sängen, helt utmattade var vi.

Lördagen: Vaknade 8.30 och åt den bästa svenska hotellfrukosten jag någonsin ätit. Fyfan så gott det var. Efter det blev det lite mer spa, sen chackade vi ut. Drog till Finland en sväng, köpte lite sprit och annat krafs(får visa någon dag!) och efter det blev det IKEA och lunch. Sen var det var det bara att bränna hem och käka hos mamma och pappa(sjukt god pasta med mörk choklad till efterrätt) för att sedan göra sig i ordning för Tiny Tourettes 30-års fest. Festen är lite dimmig men jävlar så kul vi hade! Det är tur att man inte festar varje helg längre, man är ju lite slut idag... Blir ändå ett gympass 18.00, hihi.
Söndagen: Vi har packat upp lite grejer från IKEA, hämtat katterna, städat trapphuset och lite småfix. Hade någon vision om att plocka ner julen men jag tror det får vänta någon dag. Soffan är lite för skön för att lämna just nu. Kort och gott en jäkligt fin helg, tack alla inblandade tokar för att ni gjort den så bra! 

2 kommentarer:

 1. Hej Maua!

  Tack för din fina recension av vår anläggning Det glädjer oss att höra att vi lyckats ge dig en underbar upplevelse. "Den bästa svenska hotellfrukosten" - det var roligt att höra!

  Hälsningar
  J-P Pozzi
  VD Cape East

  SvaraRadera
 2. Vi hade en fantastisk upplevelse och lovar att komma tillbaka, det är vi som ska tacka!

  SvaraRadera