söndag, februari 26, 2012

Spelarfruar och modellflyg.

Här är min dag i bilder, nästan helt i ordning. Vaknade och släppte in katterna en stund i sovrummet(dom sover inte där eftersom att jag är allergisk) och fick en mysig kisse som låg och skedade min arm. Efter det  bar det ut till Luleå stads lämmeltåg - isvägen. Det fick bli dagens träningspass, hade ingen inspiration till något annat utan ville hellre vara ute i solen. Blev säkert närmare en och en halv timme totalt. Solen värmde skönt men det var lite blåsigt så vi svängde upp vid hälsans hus För toalettpaus. 

Inne på hälsans fastnade vi utanför en av idrottshallarna där det seglade runt en massa små plan? Helt plötsligt kom en man och sa åt oss att vi gärna fick komma in och titta och det gjorde vi. Väl inne fick vi oss en privatlektion i modellbygge av en av modellflygföreningen jupiters medlemmar. 

När vi kom hem blev det lite spontan storstädning, putsat alla fönster, dammsugit, skurat och rengjort ugnen. Det är bra att städa när solen lyser, då syns all skit bäst! 16.00 var det dags att se Luleå hockeys spelarfruar möta Skellefteås spelarfruar i en hockeymatch. Luleå vann med 2-1, riktigt kul att få se tjejerna spela. En eloge till dom, skitduktiga var dom! Nu blir det chillax i soffan och fundera ut middag...?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar