måndag, juni 25, 2012

Midsommarhelgen

Midsommarhelgen har varit härlig! Ös på jobbet, mys hemma med familj och vänner så vad mer kan man begära? Även vädret har varit till belåtenhet vilket känns näst intill overkligt med tanke på hur resten av juni har sett ut.

Nu är det måndag och regnet infinner sig igen. Ikväll ska jag och Linda beställa varsitt löpband som kommer att användas gode flitigt. Har länge funderat på ett attract och nu är tiden inne! Blir ett vitt eftersom att utseende går före det praktiska, som Linda sa. Vi kommer bli bästisar, jag och mitt band. Ska försöka att gå varje dag och till och med springa lite ibland. Det här känns som en god investering.

(bussar på två midsommarbilder)

5 kommentarer:

 1. Hahaha, kan du se till att jag och mitt band kommer att bli lika bra polare? Jag känner nämligen att jag och min trappmaskin inte riktigt hänger så ofta som vi borde (läs: aldrig). :D

  SvaraRadera
 2. ALltså min mamma har ett sånt, går typ inte att springa på för det är så kort, småjogga går ju fint men inte springa..

  SvaraRadera
 3. Haha, Linda, äger du en trappmaskin?! det är så mycket jag inte vet om dig.. :)

  Sofia, det är nog lugnt, jag småjoggar ju mest :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp! En liten en, som bara är själva trappstegen. Ställer automatiskt in motståndet efter hur man går, mycket fiffigt. Går inte att fuska då. ;) Däremot går det himla bra att låta den stå i förrådet. Tydligen. :P

   Radera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera