onsdag, juni 27, 2012

Skamgången.

Är inne på ledig dag nummer två av två och har inte tagit mig upp ur sängen ännu. Lilla Katten ligger på min axel kind mot kind med mig och utifrån vad facebook säger är det inte värst vackert väder så jag kan lika gärna ligga kvar.

Körde ett gympass igår inne i stan på Sensia(fd. Helex) så nu för tiden snittar jag typ ett pass i veckan. Inte bra. Träningsvärken smyger sig på ganska rejält eftersom att jag är så ovan. Dock har jag hittat en motiverande faktor till att hålla mig i någon slags form och den heter 20/9. Vad som händer då tar vi en annan gång.

Jag, min sambo, min kusin Joel och hans tjej(och min vän) Verran har skapat en grupp, en inofficiell sådan. Vi ska promenera 4 dagar per vecka(helst tillsammans) i bra takt. Gruppen uppkom efter en gemensam helg av frossande av mat, chips och annat. Vi skämtade om att det skulle bli en walk of shame dagen efter då vi skulle göra bot för våra synder. Sagt och gjort, vi hävde oss ut på promme och bestämde att vi skulle göra om det. Och på den vägen är det! Självklart är det inte ett straff, mer en kul och motiverande grej, jag älskar att promenera!

1 kommentar:

  1. Smart grej! Är ju lättare när man är flera o kan peppa, hejja!

    SvaraRadera