onsdag, december 05, 2012

Bunny Rabbit.

Yeah, it's done! Min älskade kanin är äntligen klar. Totalt ca 8 timmar under nålen blev det den här gången, kan inte låta bli att fundera kring nästa projekt. Lär dröja ett tag då plånboken säger stopp och belägg.

För någon vecka sen, när jag stod i duschen på gymmet var det en tant som sa barskt "få se på ditt ben!" till mig. Jag låtsades först som jag inte hörde eftersom jag blir väldigt obekväm då folk vill titta på min kropp när jag är naken. Hon upprepade sig och jag visade henne ganska motvilligt mitt lår. "Det var den finaste tatueringen jag sett!" utbrast hon, och berömde mig flera gånger efter det. Efter det blev det som vanligt diskussioner med alla närvarande i närheten varpå alla var väldigt snälla och sa fina saker. Tyvärr gör det mig ändå rätt obekväm, då andra tittar på mig lite för länge eller när främlingar säger att mina tats är snygga. Jag sitter inte på någon hög häst, det är bara så enkelt att oftast vill jag vara ifred, speciellt när jag står i duschen.

Under diskussionen så kom den vanliga kommentaren om att "Det är fint med tatueringar så länge man inte går till överdrift, endel har ju FÖR mycket!". Den kommentaren gör mig så trött. Vem bestämmer när det blir för mycket? Och dom som går till "överdrift", kan det vara så att dom tycker att det är jävlart skitsnyggt att ha awesome tats över hela kroppen? Jag tycker att det är skitsnyggt och skulle gärna ha betydligt fler, och kommer säkerligen hinna skaffa. För att JAG gillar det. Det finns inte en tant i världen som får säga till mig att jag gått till överdrift. Det är väl ändå min kropp och ingen annans.


Half healed/fresh

2 kommentarer:

  1. Den är supersnygg! Den där klassiska kommentaren om tatueringar appliceras gärna på muskler också "Det är snygg med muskler, men det får inte bli FÖÖÖR mycket..."

    SvaraRadera