fredag, januari 23, 2015

Preggoblogg, snart bebisblogg?

Läste precis om Linnea i USAs tankar om det här med att bloggen inte skulle bli en preggo-blogg.... men så blev det. Jag tänkte nog också lite så om jag ska vara ärlig. Men vadfan. Just nu kretsar livet kring en sak i stora drag. Sen finns det ju så klart annat också som är värt något. Men ärligt talat tror jag att jag börjar infinna mig i den så kallade "bubblan" lite. Det finns inte så himla mycket annat i huvudet. Jag tror mycket beror på smärtan - att gå runt och ha konstant ont gör ju att det blir lite svårt att fokusera på annat.

jag vill inte heller säga att bloggen inte bara kommer handla om knodden när hen väl är ute, för det vet jag ju inte! Jag har aldrig gjort det här förut och har ingen aning om hur jag kommer reagera. Det är lite samma resonemang som inför smärtlindring och förlossning - jag vet inte hur jag kommer känna och reagera så därför vet jag inte vad jag kommer att föredra. Känner mig faktiskt ganska klok som kommit fram till detta, vanligtvis brukar jag ju vara kungen av kontroll. Hade i och för sig gärna varit det nu också men vissa saker är det ju bara att släppa...

2 kommentarer:

  1. Du får kasta dig helt hämningslöst rakt ut i ovissheten (eller snarare skjutsas ut i ovissheten vare sig du vill eller inte) och sen hitta din nya väg. Försöka tänka att ifall bloggen blir en barnblogg så blir den, och om du inte vill ha det så så kan du liksom medvetet försöka avgöra vad du vill göra med den, även om jag vet att det är svårt. MVH numera husbloggare? Det är ett sånt i-landsproblem det där med bloggen, men jag antar att det beror på att man tycker det är kul men också svårt ändå. Jag velar också hela tiden!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja men visst är det så! Jag tror snarare att det kommer bli mäklarns lite skrivet om det inte blir om bebis och sånt. Jag menar, jag kommer ju hänga med en unge dygnet runt i 9 månader nu! MEN! jag tror ändå att min ambition ska vara att försöka få in något då och då som inte handlar om barn. Får se hur det går :)

      Radera