tisdag, februari 03, 2015

Håret!


Åh, vad jag blev nöjd! Det blev en lila botten som går ut i en smokey-blå-petrol färg. Är så himla spänd på hur det kommer reagera efter några tvättar - det rosa tvättades ju ut ganska snyggt. En del skakar på huvudet och säger "fattar du hur mycket underhåll det där kräver nu?". Eh, ja. Jag har haft andra kulörer i mitt hår och tycker inte att det är jobbigare än att göra en vanlig inpackning. Jag har haft hårfärg de senaste 7 åren som krävt sitt och det är helt klart värt det. Har fått helt galet långt hår också och det som gjorde mig allra gladast var att min älskade frisör/vän sa att det inte ens var slitet! Vi behövde bara klippa 1 cm TROTS vinterfnöskeklimat. Mitt hår brukar bli väldigt ledset på vintern men inte i år. Tack graviditeten? (JAAAAA, jag vet att jag kommer bli helt jävla flint så fort jag börjar amma, jag har hört det X antal gånger nu - tack för det och nu räcker det)
Jag hoppas att jag kommer älska det här länge, tänker att det här kommer göra sig bra till sommaren också med en liten ljusare slinga i! 

2 kommentarer:

 1. Du får väl kontra med att du kommer vara mycket snyggare i håret oavsett hur mycket som ramlar ur än vad alla surisar var! För om det är något människor som har fött barn ÄLSKAR ATT GÖRA så är det att upplysa de som inte har fött barn om hur horribelt det kommer bli och hur ful man kommer bli och hur trött man kommer vara - vilket är önsketänkande från deras sida tror jag pga dom kände sig så. Fyfasen säger jag bara! Du får lägga huvudet på sne och bara “Kände du dig sån? Ful och trist? Jag förstår det”. Nog om det, och mer om DITT FANTASTISKA HÅR?!

  LILA PLUS SMOKEY? Jag vet inte om det kan bli bättre! Win!

  SvaraRadera
  Svar
  1. HAHA, bästa responsen att ge! Du är så klok, Ellet :) Om jag någonsin börjar med sån skit så hoppas jag att någon slår mig på käften lite.

   Ps. följer din insta nu! Yay!

   Radera