torsdag, juni 18, 2015

Stellan 2 månader

Okej, jag ligger ju en aaaaning efter här en bättre sent än aldrig tänker jag! Kommer ju vara roligt att titta tillbaka och se hur han var som två månaders om några år, kanske tillsammans med honom.

Hur som helst! Stellan verkligen älskar svartvita mönster, han blir nästan som paralyserad om han ser något han gillar. Han börjar även bli lite mer generös med sina leenden men inga skratt kommer. Ännu. Det är som att han vill men har inte riktigt koll på att det blir mer ljud om luften pressas ut istället för dras in. Nåja, det kommer. Han testar rösten mer och mer och får till endel riktigt roliga ljud, men som sagt, mycket på indragning istället för utandning.

Han är helt klart fortfarande en nattsuddare och är gärna vaken till tolv och sover sedan till 11-snåret med ungefär 2-3 matningar där emellan. När han vilar på dagarna sover han mer än gärna i vagnen, det gungar ju så skönt.

Om ni minns så skrev jag för någon månad sedan att han ogillar att ha mössa - still going strong. Han får hetsig andning och börjar skrika typ varje gång vi tar på mössan vilket är lite besvärligt då han har mössa på sig minst en gång varje dag. Det växer väl bort om 1-15 år typ.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar