måndag, oktober 24, 2011

Good day.


Det är skönt att vara ledig på måndagar, dom är som lite sega och trötta så det kan vara skönt att mjukstarta. Såsa på lite grann för att sedan sprudla av energi. Typ. Det har varit en riktigt bra dag. Har fått håret fixat(massor med positiv respons, yay!), kört ett skönt axel/bröst-pass, käkat bullar med Elina och hennes mamma och varit på roller derby-träning. 

Körde en del av minimum skills, 25 varv på 5 minuter. Det låter kanske som en lätt match men det är ganska konditionskrävande och tungt. Har klarat det tidigare men det känns skönt att det är officiellt nu. Körde även lite andra roliga derbyövningar, känns bra att kroppen håller. Än så länge. Har inte hunnit med så hårda smällar ännu så vi får se hur man reagerar. Har i alla fall hunnit bygga upp rätt bra med muskulatur i rygg, axlar och nacke och det är ju en bra grej.

Nu ska jag och M fortsätta soffhänget, kom hem från träningen till en lägenhet full med tända ljus, en tekopp och kvällsfika deluxe. Guldstjärna i kanten till honom i kväll alltså, så himla fint sätt att göra något snällt för sin älskling <3


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar