söndag, december 11, 2011

Smörbristen i Norge.

Norge har smörbrist. Det säljs smör(bland annat öppnade paket) för tusentals kronor på motsvarande blocket. En ryss åkte dit för att försöka smuggla in 90 kg smör vid norska gränsen. Are you shitting me?! Är det ett försenat aprilskämt? Om inte, hur kan detta ha hänt? Har dom ätit för många mackor tillslut?Norge är typ det konstigaste land jag vet. Jag kan tänka mig att skänka mitt öppnade paket(ca 75g kvar) till valfri norrman. Hör av dig!


4 kommentarer:

  1. Jag är 50% norrman - jag kan ta hälften av ditt öppnade paket. Skulle behöva till baket. ;)

    SvaraRadera
  2. Egentligen var de inte nicki minaj inspirerat, lyssnade på låten när ja skrev inlägget, och redan gjort sminkningen. och så blev de bara så! :) så egentligen var de inte de som var tänkt, men tyckte ändå de passade lite :D
    jag bor i norge, skulle handl smör i förrgår och faktist så tänkte jag på hur jäkla lite smör de hade. haha

    SvaraRadera
  3. Haha, vilken bra pengaidé, smuggla smör :D
    Men visst var det smörbrist här i Sverige också ett tag har jag för mig? Det bara ekade tomt i kylarna.

    SvaraRadera
  4. Linda: come and get it ;)

    Helen: Jaha, jag tyckte färgerna matchade jättebra med super bass-videon :) Var riktigt fint i alla fall! Haha, tokigt med denna smörbrist men jag ha i alla fall fått det förklarat för mig hur det ligger till:det beror på att det är större efterfrågan på smör än det är på mjölk. Att om dom ska producera smör så det räcker får dom stå och hälla ut mjölken som blir kvar. Och det vill dom ju inte.

    Emma: Eller hur? det säljs ju sjukt dyrt dess utom. Jo, det stämmer nog. märkligt fenomen... :)

    SvaraRadera