måndag, oktober 15, 2012

Shorts.

Har kommit på en formulering om vad jag egentligen har för ytliga mål med min träning:

Jag vill kunna träna i shorts och linne obesvärad.

När jag kan göra det, då är kommer jag vara sjukt glad! Det betyder att jag vill kunna vara nöjd med min kropp och egentligen inte fundera mer över det. Inga dallrande lår och magar och dålig hållning. Stolt, stark och frisk ska den vara! I den formuleringen ingår det väl även en mental bit som handlar om att acceptera den jag är och hur jag är skapt.

Sitter just nu och filar på ett mail till min(förhoppningsvis) blivande PT om vad jag har för avsikter och mål, samt hur mycket jag kan satsa på träningen. Kommer boka in det i november för att boosta motivationen efter oktoberutmaningens slut. Om ni vill kan ni få läsa det?

5 kommentarer:

 1. Hej :) Ville bara säga att jag blir grymt pepp och taggad på att komma igång med allt när du är så himla duktig! Ska bara till Thailand en sväng sen köööör jag. Var tränar du förresten? Har för mig att jag läst att det var Helex/Sensia?

  Keep up the good work!

  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men PEPP att åka till thailand! Njut ordentligt och sen hakar du på tjejen! Du kan ju det här :)

   Japp, tränar på sensia. Kör du gym någonstans?

   Kraaam!

   Radera
  2. Det blir helt underbart :) ja men absolut! Ska köra med mina jobb-brudar, blir full fart framåt!

   Tränar på Fitness24seven, trivs bra men nu har vi ju flyttat med jobbet så har Sensia tvärs över vägen... så vet inte om jag ska byta igen, haha.

   Får se hur det blir :)

   Kram!!!

   Radera
 2. Att träna i shorts känns som en utopi för mig, överkroppen är jag rätt nojd med, men låren är liksom sladdriga och en aning gropiga.. Men kanske det är ett bra mål för mig då egentligen, men då får jag lägga i en extra växel i benträning.

  Nu har i alla fall halsen blivit helt bra, och jag har hunnit med några pass och promenader.
  Ett kilo ner kanske, har som sagt inte full koll på vad jag vägde från början, men det känns bra.

  Får man räkna 4 timmar dans på O'learys som träning? Fast bristen på sömn förtar nog det hela lite grann, hahaha!

  Upptäckte här om kvällen när jag och Robert satt och kollade serier att sötsuget är borta, han satt och käkade dumleklubba och jag var inte mintsta frestad, vansinnigt skönt!

  Nä, nu är det mindre än halva månaden kvar så nu jäklar kör vi!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har lite samma känsla för shortsen som du - sladdriga, lite gropiga och en storlek för stora lår. men jag tror att vi kan fixa det! Vi får jobba extra hårt med benen fysiskt samt mentalt. Vi vill ju gilla våra ben!

   Härligt med en frisk och stark kropp - förkylning kan ju vara det sämsta! Och kul med godissuget som inte länge finns, jag känner samma faktiskt. Eller för det mesta. Ibland blir jag skitsugen.:)

   Ja, nu kör vi! Högsta växeln i! :D

   Radera