fredag, augusti 09, 2013

Hamburg, Tyskland, Europa-road trip del 1

Ni kanske undrar hur vi haft det på vår semester i sommar? Bra som bara den, vill jag lova! Det kommer att  komma inlägg för de ställen vi har besökt, första stoppen utanför Sverige blev Hamburg.

Vi kom på kvällen till vårt hotell som låg nära kyrkan St. Georg, även väldigt nära gaykvarteren. Alla butiker och restauranger hade regnbågsflaggor vilket var hur fint som helst. Käkade en pizza på en liten restaurang(bild 1 och 4), köpte froyo(bild 3) för att sen vika in hovarna för kvällen.

Förmiddagen efter det tog vi metron till St. Pauli för att kolla in reeperbahn(bild 2). Väldigt dekadent, konstig känsla att gå där bland(nästan) alla stängda sexklubbar. Efter det promenerade vi tillbaka mot St. Georg genom stadskärnan för lite shopping. Oväntat bra shopping måste jag säga, plus att jag lyckades nosa reda på den enda butiken i hela Tyskland som sålde illamasqua. Efter det körde vi vidare mot Köln och sov en natt utan att kolla eller göra något alls. Dagen efter det började vår resa längs Mosel.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar